Maritimt folkemøde i Korsør aflyses i 2020

Danmarks Maritime Kultur
og Folkemøde 
Korsør 2019

Dette års Danmarks Maritime Folkemøde i Korsør aflyses pga. coronakrisen. Folkemødet holdes næste gang i august 2021

Det maritime folkemøde i 2020 aflyses som følge af coronakrisen. Folkemødet skulle have været afholdt lørdag den 22. august i Korsør, men det er ikke længere muligt, da forbuddet i Danmark mod større forsamlinger indtil videre er forlænget frem til og med august 2020. Folkemødet afholdes derfor næste gang i 2021.

Det maritime folkemøde adresserer med sine debatter og andre arrangementer en væsentlig del af den kultur, historie, erhvervsliv og hverdag, som berører rigtig mange mennesker. Derfor er det maritime folkemøde et vigtigt folkemøde. Både som ankerplads for debat, men også som aktivitet for Korsør og Slagelse Kommune.

Arrangørerne bag folkemødet ser fremad mod næste maritime folkemøde i 2021, og folkemødets sekretariat vil i de kommende uger kontakte arrangører, samarbejdspartnere og forventede deltagere for at aftale nærmere om konsekvenserne af aflysningen.

For yderligere spørgsmål kontakt folkemødets sekretariat Morten Nørup-Nielsen morten@danmarksmaritimefolkemøde.dk +45 20114907 David Erichsen david@danmarksmaritimefolkemøde.dk +45 31409985 For yderligere information henvises til folkemødets hjemmeside på www.danmarksmaritimefolkemøde.dk

DEL NYHED:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Danmarks Maritime Folkemøde

Modtag nyhedsbrev