Maritimt folkemøde i Korsør

Danmarks Maritime Kultur
og Folkemøde 
Korsør 2019

Korsør gentager sidste års succes og afholder maritimt kultur- og folkemøde lørdag d. 24. august. Pressen er meget velkommen hele dagen.

Danmarks Maritime Kultur- og Folkemøde er åbent for alle, og i år handler debatterne om alt fra rekruttering til maritime erhverv og uddannelser, plastik i verdenshavene, udvikling af havne, kyst og naturturisme til grænser for ny teknologi, maritimt iværksætteri og sejlende højskoler. Formålet med folkemødet er at sætte fokus på maritim vækst og udvikling.

Alle debatter er beskrevet i: Programmagasin 2019

Folkemødet åbner officielt lørdag den 24. august kl. 10.00, hvor der søsættes en kanonjolle, og lidt senere – kl. 12.00 – skydes verdens første vandcykel-etapeløb/sejlads i gang. Det er en time før PostNord Danmark Rundt samme dag har etapestart – også i Korsør.

Folkememødet er en god mulighed for at interviewe politikere og en lang række maritime interessenter, ligesom der vil være en del arrangementer med gode billeder i.

Se også pressemeddelelse om folkemødet med citat fra erhvervsminister Simon Kollerup og Borgmester i Slagelse Kommune, John Dyrby Paulsen Læs pressemeddelelse

Kontakt:

Borgmester John Dyrby Paulsen (A) 58 57 30 02 / borgmester@slagelse.dk

Erhvervsminister Simon Kollerup via presserådgiver Sara Ringgaard Price 91 39 94 07 / srp@em.dk

For yderligere information kontakt

Morten Nørup-Nielsen (ankermand) 20 11 49 07 / mortn@slagelse.dk
David Erichsen (ankermand) 31 40 99 85 / david@erichsencom.dk

Adgang til fotos

Pressefotos fra Korsør, af borgmester John Dyrby Paulsen mv. kan hentes på dette link. Fotos er til fri afbenyttelse med byline (foto: Carsten Lundager) Der vil blive lagt fotos i mappen fra folkemødet umiddelbart efter folkemødet. Mappe med foto

Foto af erhvervsminister Simon Kollerup kan hentes på https://em.dk/ministeriet/ministeren/

Mere information:

Se mere om Danmarks Maritime Kultur- og Folkemøde på www.mkof.dk

Tilmelding til folkemødets nyhedsbrev: nyhedsbrev maritimt folkemøde

DEL NYHED:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Danmarks Maritime Folkemøde

Modtag nyhedsbrev