Hjem >> Vision, mission og DNA

Vision, mission og DNA

Visionen for Danmarks Maritime Folkemøde er at understøtte og fremme vækst og udvikling ved at være den nationale bølgebryder for maritim erhvervsfremme. Maritim Erhvervsfremme i bred opfattelse.

Missionen for Det Maritime Folkemøde er at skabe et nationalt folkemøde, der fremmer kendskabet til potentialer og udfordringer i de maritime erhverv og beslægtede områder til maritime erhverv og faciliterer den debat, dialog og nytænkning, der bidrager til maritim erhvervsfremme.

Folkemødets DNA: Ankerpladsen for maritim debat

Det Maritime Folkemøde i Korsør vil være bølgebryder for en maritim erhvervsfremme, der afprøver grænser fagligt og når det gælder samarbejde:

  • Maritim erhvervsfremme foregår til lands, vands og i luften
  • Maritim erhvervsfremme til lands handler blandt andet om at realisere et innovativt samarbejde mellem videregående uddannelsesinstitutioner, erhvervsuddannelser og Det Blå Danmark.
  • Maritim erhvervsfremme til lands handler blandt andet om, at få indflydelse og gavn af den seneste vækstplan for Det Blå Danmark (januar 2018), som udspringer af den daværende regerings Vækstteam for Det Blå Danmark.
  • Maritim erhvervsfremme til vands handler blandt andet om at skabe et bedre samarbejde mellem alle udbydere af maritime uddannelser og de forskellige maritime klynger, der findes i Danmark.
  • Maritim erhvervsfremme til vands handler blandt andet om kyst og naturturisme og hvilke muligheder for økonomisk vækst der gemmer sig her.
  • Maritim erhvervsfremme i luften handler blandt andet om de maritime ”bobler”, som kan blive til nye maritime forretningsmuligheder! Det handler ikke bare om innovation men om maritim disruption.
  • Maritim erhvervsfremme til lands, vands og i luften handler også om… Danmarks Maritime Folkemøde hører meget gerne fra alle maritime ildsjæle – professionelle som frivillige – om hvad maritim erhvervsfremme handler om og hvad der skal debatteres.
Danmarks Maritime Folkemøde

Modtag nyhedsbrev

© 2020 danmarksmaritimefolkemøde